Marketing voor Creatives.

Hoe ik jou kan helpen beter zichtbaar te worden als creatieve ondernemer.

Toen ik SOBA STUDIO begon, wist ik dat ik naast mijn diensten in marketing en kunstconsulting, een dienst wilde ontwikkelen om andere creatieve ondernemers te coachen. Over leren denken als een marketeer, het laten groeien van je onderneming op authentieke wijze en over het krijgen van een fanbase die je in alle stappen van je leven ondersteunt. Ik wil met je delen wat voor mij heeft gewerkt, wat niet en hoe ik zelf een markt voor mijn eigen creativiteit heb ontwikkeld.

Ik wil anderen leren hoe ik binnen één jaar mijn bedrijf succesvol en winstgevend solo heb laten groeien. Ik heb mijn creativiteit kunnen omzetten in een baan die mij in staat stelt om te werken waar en wanneer ik wil, met mijn gezin tijd kan doorbrengen, de wereld rond kan reizen en vooral te werken met geweldige mensen.

Mijn visie voor mijn consultancy wordt nog steeds uitgewerkt, maar tot nu toe weet ik dat ik creatieve ondernemers wil helpen en kennis wil delen over hoe je je bedrijf organisch kunt laten groeien, zodat je zacht kunt werken, minder hoeft te werken werken, meer van het leven kunt genieten. Ik wil mijn relevante kennis delen over marketing, netwerken, PR, (klant)communicatie en sales (niet alleen voor kunstenaars, maar voor alle creatieve makers, ontwerpers, fotografen, strategen, coders, etc.)

Wil je weten hoe ik jou hierbij kan helpen?

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, je te helpen, je tips te geven en jouw bereik te zien groeien onder de mensen waar jij blij van wordt!

Met persoonlijke consults krijg je mijn één-op-één hulp, in een traject dat precies past bij jou en jouw organisatie. Laat me weten als dit je interesseert! Vertel me wat je wilt leren, welke vragen je hebt, welke dienst, programmering of product je wilt lanceren.

Of vul mijn gratis MERKSCAN in zodat ik jou en jouw werk beter leer kennen. Ik mail je dan voor een gratis eerste consult waarin we samen bespreken welke stappen jij wilt zetten en hoe ik jou daarbij kan helpen. Je kan me natuurlijk ook een mail sturen, dan plannen we een bel- of koffieafspraak in. 

Let’s go!

Share: Twitter, Facebook, Google Plus