Over mij

Ik ben Sophie Bargmann. Tien jaar geleden begon ik als jongste galeriehouder in Nederland een galerie in Rotterdam. Zonder marketingbudget. Binnen een half jaar stond ik in 50 publicaties en verkocht ik kunst aan klanten die nog nooit een kunstwerk hadden gekocht. Ik bouwde geen bedrijf op, maar een club mensen dat trouw bleef aan alle projecten die ik hierna organiseerde. Is dit belangrijk? Nee. Kan jij hier iets van leren? Ja.

Opvallen zonder geforceerde marketing of PR is namelijk heel simpel. Toen ik merkte dat veel creatieve ondernemers, organisaties en kunstenaars niet weten hoe ze media en free publicity kunnen gebruiken om zichtbaar te zijn, ben ik Soba Studio begonnen:

Art & Business Consultancy voor creatieve professionals en organisaties die willen groeien in reputatie door meer resultaten en bereik.

Ik ben gedreven om hedendaagse cultuur vooruit te helpen en creativiteit zichtbaar te maken. Zo heb ik het afgelopen decennium gewerkt als galeriehouder, creative director en curator op de Witte de Withstraat (The House of ABABA), op de Nieuwe Binnenweg en de Glashaven (Club Gem) in Rotterdam. Ik heb samengewerkt met modehuizen, luxe merken, musea, vastgoed en hotels die geïnteresseerd zijn om een nieuw publiek aan te spreken met creatieve concepten. Het liefst met een snufje spice & cultuur voor een karakter dat onderscheidend is en mensen verbindt.

Als MA. of ARTS heb ik mij gespecialiseerd in merkstrategie, positionering en concept creatie. Concepten implementeren doe ik samen met een team van creatieve experts. Van content creatie, tot merkactivaties en videoproducties.

Meer weten?

Wil je meer over mijn werk weten of ben je benieuwd hoe ik jouw merk of naamsbekendheid kan helpen groeien? Bel, mail of laat hier een berichtje achter.